Vejen til poolen (ca. 65 m)
Vejen til poolen, ca. 65 m.
Knap 50 m hvis man går gennem baghaven.

Haven og indgang til pool området.
Poolen er lukket i vinterhalvåret:
Vejrudsigt for julen 2018, fredag den 21. december

Haven og poolområdet    

Pool området, foråret 2023: VI har fået (vedligehioldelsesfri) natursten på muren, Laghabella har sponseret solsenge og parasoller og fælleskassen har doneret friske planter.

 

Poolen og planterne.
Poolen er et fælles fristed for alle syv ejerfamilier, og den passes af Manon og Rick - indehaverne af Lagabella Bed & Breakfast - mens udgifterne til kemikalier, vand, vedligeholdelse er en del af fællesudgifterne. Da det er Manon, som passer poolen, så burde det også være hende, som bestemmer hvornår det er pool-sæson. Sådan er det bare ikke: Pool sæsonen er jf. ejervedtægterne fra den 1. maj til den 30. september. Men ofte er det sket, at vi først har lukket poolen i oktober eller november grundet det varme vejr. I 2022 lukkede vi således først poolen i november og i 2023 åbnede vi poolen allerede i påsken (første uge af april): I løbet af blot en uge steg vandtemperaturen fra 18 grader til 23 grader.

Vi afholder to årlige ejerforeningsmøder. Efter COVID-19 pandemien besluttede vi, at det er gyldigt at deltage og stemme via MS Teams.

Uanset om man er gæst eller ejer, så vander man planterne, når man benytter poolen. Når ikke der er ferierende i Los Olivos, så vander de fastboende planterne, hvis de trænger. Men for at aflaste de fastboende, så hjælper vi alle til med at vande  - især i sommermånederne, men poolen er også kun åben i sommerhalvåret.
Man kan se på whiteboard-tavlen, hvornår der sidst er vandet.

Skønt vi er syv ejere, så er det faktisk sjældent vi møder nogen ved poolen: Poolen er mest et sted hvor vi tager en dukkert, og derefter går vi op til os selv: I CasaCalma har vi skygge, toilet, liggestole og ikke mindst køleskab med kolde drikkevarer.

Vandet i poolen er uopvarmet, men solens indstråling og den omgivende lufttemperatur gør at vandtemperaturen ligger tæt på 30 grader i juni, juli og august. I maj og september er den noget køligere på grund af kortere dage og lavere dag- og især nattemperaturer. cheeky Se mere om vejret.

 

Poolregler
Der er selvfølgelig nogle regler for ophold ved og i poolen - de fremgår af opsatte skilte med letforståelige piktogrammer. Reglerne er primært til for at undgå ulykker og personskader. Men de vigtigste regler er blot at vise hensyn, bruge sund fornuft og følge eventuelle anvisninger fra ejerne - resten giver sig selv. cool

 

 

 

 


Kate i poolen en sommeraften i 2020

Last updated 12-05-2023 15:55:57