Vejen til poolen (ca. 65 m)
Vejen til poolen (ca. 65 m)
Haven og indgang til poolområdet.
Poolen er lukket i vinterhalvåret:
Vejrudsigt for julen 2018, fredag den 21. december

Haven og poolområdet    

Poolområdet - CasaCalma kan anes bag de store træer øverst til højre i billedet.

 

Poolen og planterne.
Poolen er et fælles fristed for alle syv ejerfamilier, og den passes af Karin - indehaveren af Lagabella Bed & Breakfast - mens udgifterne til kemikalier, vand, vedligeholdelse er en del af fællesudgifterne. Da det er Karin, som passer poolen, så er det også hende, som bestemmer hvornår det er poolsæson. Det er også ved poolen vi afholder de to årlige ejerforeningsmøder.

Uanset om man er gæst eller ejer, så vander man planterne, når man benytter poolen. Når ikke der er ferierende i Los Olivos, så vander de fastboende planterne, hvis de trænger. Men for at aflaste de fastboende, så hjælper vi alle til med at vande  - især i sommermånederne, men poolen er også kun åben i sommerhalvåret.
Man kan se på whiteboard-tavlen, hvornår der sidst er vandet.

Skønt vi er syv ejere, så er det faktisk sjældent vi møder nogen ved poolen: Poolen er mest et sted hvor vi tager en dukkert, og derefter går vi op til os selv: I CasaCalma har vi skygge, toilet, liggestole og ikke mindst køleskab med kolde drikkevarer.

Vandet i poolen er uopvarmet, men solens indstråling og den omgivende lufttemperatur gør at vandtemperaturen ligger tæt på 30 grader i juni, juli og august. I maj og september er den noget køligere på grund af kortere dage og lavere dag- og især nattemperaturer. cheeky Se mere om vejret.

 

Poolregler
Der er selvfølgelig nogle regler for ophold ved og i poolen - de fremgår af opsatte skilte med letforståelige piktogrammer. Reglerne er primært til for at undgå ulykker og personskader. Men de vigtigste regler er blot at vise hensyn, bruge sund fornuft og følge eventuelle anvisninger fra ejerne - resten giver sig selv. cool

Kate i poolen en sommereftermiddag i 2020

Last updated 28-02-2021 04:04:07