Huset set fra sydvest

[med Maroma-bjerget i baggrunden]

Bag huset ligger naturparken, Parque Natural Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama,
som har fået navn efter bjergene der har tinder i over 2.000 meters højde.

Beliggenhed

[Andalusien, Sydspanien]

Huset ligger på sydskråningen af Sierras de Tejeda bjergene i knap 700m højde over havet ca. 60 km nordøst for Malaga. I 700m højde er der frit udsyn ned over bjergene mod Velez-Malaga og Middelhavet.

I klart vejr om foråret og efteråret er det muligt at se den nordafrikanske kyst ved Marokko.

Området hører ind under Sedella kommune og er en del af Andalusien, hvis hovedby er Malaga - en by med ca. ½ mio. indbyggere. I bil ligger CasaCalma ca. en times kørsel fra Malagas internationale lufthavn, der ligger ca. 10 km sydvest for Malaga by. Men køretiden afhænger selvfølgelig af hvilken vej du kører: Der er flere smukke veje at komme til CasaCalma. Fra CasaCalma er der ca. 5 minutters kørsel til Sedella (ca. 3 km) og til Canillas de Aceituno (ca. 4,5 km), 15 minutters kørsel til den nærmeste større by, som er Competa og ca. ½ times kørsel til kysten.
Velez-Malaga, som er opkaldt efter Velez-floden, ligger ca. 17 km fra CasaCalma tæt på kysten. I Velez kan man købe (næsten) alt, hvad man forventer at kunne købe i en større provinsby.
Prisen for en taxa fra Malaga Int. lufthavn til CasaCalma er ca. € 50, men husk at aftale prisen før du sætter dig ind i taxaen.
Der kører dagligt to busser, en om morgenen og en kl. 20.00, forbi CasaCalma, så man er ringe stillet, hvis ikke man har en (leje-)bil.

Soveværelse tagterrasse Private Courtyard Bryggers og opbevaringsrum Gæsteværelse Østvendt (privat) terrasse Toilet Badeværelse Køkken Spisestue Dagligstue Trappe til Tagterrassen Den sydvendte terrasse

Husets grundplan.

[Klik på rummene for at se billeder]

CasaCalmas position.

 

Latitude: 36°52'02.6"N   (36.8674)
Longitude: 4°03'23.4"W  (-4.0565)
Elevation: 697 m
 

 

 

 

 


I hvilket område ligger CasaCalma?
(se den røde prik på billedet på billedet herover)

Husets adresse er:
Casa Calma
Los Olivos I
Puerto Del Olivar, S/N
29715 Sedella, Malaga
Spain

Last updated 05-08-2020 01:08:54