Soveværelset

Soveværelset er indrettet med et vindue og to døre i - eller rettere en trædør til mellemgangen og resten af huset og en dobbelt aluminiumsdør til gårdhaven. Det betyder i realiteten, at man kan gå gennem gården direkte ind i soveværelset.
Møblementet i soveværelset består af en full-size dobbeltseng, to barstole (som også tjener som natborde), en stol med ryglæn, et TV med wifi forbindelse og et toiletmøbel med vask, spejl, etc. I soveværelset er der også et stort indbygget skab med bøjlestang og hylder. Under sengen er der magasinskuffer, som vi bl.a. bruger til ekstra linned mv.

Klik for stort bilede i nyt vindue...
Soveværelset med seng, sengeborde, indbygget klædeskab og håndvask. Åben dør til mellemgangen. Vejrudsigten på en sommerdag:
Sommernætter står dør og vinduer åbne.
Vi har bevidst fravalgt en air-condition i soveværelset.
Vi har en ventilator med flere hastigheder og timer (og lys!)


Det lille “skab” overfor toiletmøblet er ikke et skab, men lågerne fører ind til vaskemaskinen, som er sluttet til strøm, vand og afløb i køkkenet. Men den betjenes altså fra soveværelset. Når vi bruger vaskemaskinen, så skal vi huske at lade selve lågen på vaskemaskinen stå ca. fem cm åben når vi forlader huset, så maskinen tørrer og ikke danner dårlig og indelukket fugtig lugt når den ikke er i brug.
De lamper, der i lang tid sad i soveværelset var en reminiscens fra den tidligere ejer. De var hverken pæne eller gav et godt lys, så vi fandt nogle mere dekorative og funktionelle lamper i Danmark. De passer ind i huset stil, og de var en betydelig forskønnelse i forhold til dem, som vi fik med huset.
Lys er altid svært, så indtil vi finder de helt rigtige andalusiske lamper, bliver de siddende! ;-)

Klik for stort billede i nyt vindue...
Døren ud til gården - og bjergene mod syd på den anden side af gården.
 
Klik for stort billede: Soveværelsets dør til mellemgang og dør til vaskemaskinen (nederst til højre)

Skabsdøren til højre er til vaskemaskinen.
 

Last updated 16-04-2023 05:29:38