Hvad er der i gæsteværelset?

I gæsteværelset er der to enkeltsenge med enkelte dundyner og to hovedpuder, sengeborde og læselamper samt et stort indbygget skab.

I skabet står der også en sammenklappet gæsteseng og der ligger en ekstra pude og dyne.

Der er masser af stikkontakter, så man kan oplade sine mobile devices ;-)

- og der er en skrivepult, hvis man vi skrive et gammeldags postkort, i en dagbog eller noget andet...
 

Gæsteværelset


     
 

Når vi har gæster i Casa Calma indlogerer vi dem i vores hyggelige traditionelle gæsteværelse med blotlagte bjælker i loftet og røde terrakotta-klinker på gulvet. Herfra er der mulighed for at gå direkte ud på den lille øst-vendte terrasse, som er der, hvor man først kan nyde morgensolen, når den titter frem over bjergene. Hvis man ikke bryder sig om at blive vækket af morgensolen kan man jo bare rulle gardinet ned. Kommer man sent hjem kan man også gå rundt om huset og via terrassen komme direkte ind på værelset uden at skulle gå igennem det øvrige hus eller gården.
Gæsteværelset er naturligt husets køligste rum, men om sommeren bliver det temmelig varmt. Hvis man åbner vinduet og/eller den dobbelte dør og trækker myggenettene ned, så er helt fint - indtil fuglene står op og vækker én. Bliver det for koldt om vinteren kører vi bare en af husets fire el-radiatorer ind i gæsteværelset.
Hvis gæsterne ønsker det skubber man bare de to senge skubbes sammen til én dobbeltseng.
 

Last updated 26-09-2022 16:20:05